Επικίνδυνα επιπόλαιος, έβαλε από τώρα το «πωλείται» σε Κουλιεράκη – Κοτάρσκι

Δημήτρης Μπούζας04 Νοεμβρίου 2022

Περίεργες συμπεριφορές του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή, που «τα έχει κάνει στην κυριολεξία μούσκεμα», με δηλώσεις και προτάσεις που δεν διαφέρουν σε τίποτε από το πλασάρισμα στην ξένη αγορά εξελίξιμων παικτών, που ακόμη... δεν έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πολύ άνετος στις συνεντεύξεις που δίνει, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, ο συμπαθέστατος Μπότο, δεν χάνει την ευκαιρία – όπως φαίνεται – να προετοιμάζει το έδαφος για κάποιες «ευκαιρίες» που πιστεύει πως θα προκύψουν πολύ σύντομα, μέσα από τις οποίες θα βγει κερδισμένος. Αλλιώς δεν εξηγείται η πρεμούρα του να προλιάνει το έδαφος, ενημερώνοντας τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι ο ίδιος έχει στα χέρια του... «καλό πράγμα», ότι δηλαδή τους ενδιαφέρει και που το αναζητούν. 

Το κακό δεν είναι βέβαια ότι ο Πορτογάλος παρουσιάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση ασόβαρος και επιπόλαιος. Αλλά το γεγονός να μένει ασχολίαστο το ότι βάζει τόσο άκομψα και ανόητα και αψυχολόγητα «πωλητήριο» σε δύο παίκτες που σχεδόν δεν έχουν ακόμη φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα περνάει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας της, για την οποία μεγάλες ευθύνες έχει και ο ίδιος. 

Οι δημοσιογράφοι βέβαια που κατέγραψαν την «είδηση» η οποία προέκυψε μέσα από την τελευταία εκτός συνόρων συνέντευξη του Μπότο, έκαναν την δουλειά τους. Θα μπορούσαν ωστόσο να την σχιολιάσουν. Κι αυτό, γιατί το να δηλώνεις επισήμως στους ξένους αγοραστές ότι έχεις δύο νέους που αξίζουν, αναφερόμενος στην ομάδα σου που το ρόστερ της στην κυριολεξία έχει καταληστευτεί κι επιπρόσθετα οι συγκεκριμένοι δεν έχουν ακόμη φορέσει την φανέλα της, νομίζουμε ότι είναι μία πρόκληση που δεν θα έπρεπε να περάσει δημοσιογραφικά απαρατήρητη.

Ο Μπότο λοιπόν που την βγάζει πούδρα, όντας υπεύθυνος για πολλά στραβά και αυτοκαταστροφικά (μια και τις ευθύνες τις περισσότερες τις φορτώθηκαν άλλοι), βάζει διακριτικά «πωλητήριο» στον Κουλιεράκη και στον Κοτάρσκι, αγνοώντας τα πλέον στοιχειώδη. Τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στην προσβολή με το να περνάει προς τα έξω η εικόνα ότι ο ΠΑΟΚ διαλύεται και ξεπουλά τα πάντα, αλλά και το ενδεχόμενο της μεγάλης σύγχυσης και της διαταραχής της ψυχολογίας των νεαρών παικτών. Ιδιαίτερα βέβαια του Κουλιεράκη ο οποίος διαβάζοντας πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ ότι στην «OPAP ARENA» θα βρίσκεται τιμ ολόκληρο παρατηρητών και σκάουτερ που θα εκτιμήσουν την απόδοση του, ασφαλώς και θα επηρεάστηκε. 

Εν πάση περιπτώσει κι επειδή στον ΠΑΟΚ όπως τον έχουν καταντήσει κάποιοι, συμπεριφορές όπως αυτές του ανεύθυνου και ασόβαρου Πορτογάλου είναι συνηθισμένες, απλά θα συνιστούσαμε σε όποιους συναδέλφους θέλουν να βοηθήσουν, να βρουν τρόπο να σταματήσει αυτή η άγρια λεηλασία του ρόστερ, με το επί μονίμου βάσεως πλέον μότο των αλεξιπτωτιστών και ανευθυνοϋπεύθυνων ότι τα πάντα πωλούνται. Είτε υπάρχει λόγος, είτε όχι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.