Επική ατάκα Κάργα: «Γλίστρησα και έβγαλα 50άρα μπαλιά»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το πώς είναι ο ρόλος του «έμπειρου» μίλησε ο Γιάννης Κάργας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλαμάτα. 

Ο αμυντικός του Δικεφάλου αρχικά σχολίασε την 50άρα πάσα που έβγαλε αλλά δεν κατάφερε να γίνει γκολ: «Λογικό να βγάλω 50άρα γιατί γλίστρησα, αν ήμουν καλά, δεν θα γινόταν αυτή η πάσα. Όταν πέρασε, πίστευα ότι θα σκοράρει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν πειράζει, θα βάλει το επόμενο».

Για το πόσο δύσκολη είναι η πρόκριση απέναντι σε τέτοιες ομάδες: «Σε αυτά τα ματς έχουμε να χάσουμε μόνο. Αν δεν κερδίσεις, θα βάλεις μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι σου. Εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε στο πρώτο μας. Στο δεύτερο μπήκαμε συγκεντρωμένοι, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και πλέον, κοιτάμε τη συνέχεια που θα είναι δύσκολη».

Για το πως νιώθει ως έμπειρος: «Νιώθω περίεργα γιατί είμαι ο πιο μεγάλος Έλληνας αν εξαιρέσω τον Βιεϊρίνια. Πάντα είχα μεγαλύτερους συμπαίκτες και με βοηθούσαν. Τώρα έχω εγώ αυτόν τον ρόλο και βοηθάω τα νέα παιδιά».

Για το κλειδί των επόμενων παιχνιδιών: «Δέσαμε σαν ομάδα, είμαστε πιο ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε τόσες συνεχόμενες νίκες, δε δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Είναι ομαδική δουλειά και δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.