Επική ανατροπή από την Γουλβς, έριξε στο καναβάτσο την Σίτι

Χρύσανθος Δοβλέτογλου27 Δεκεμβρίου 2019

Η ομάδα έκπληξη της φετινής Premier League έκανε πάλι το θαύμα της. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Μάντσεστερ Σίτι, η Γουλβς δεν παρέδωσε τα όπλα και έφτασε σε επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας με 3-2.

Για τους πρωταθλητές το παιχνίδι στράβωσε μόλις στο 12', όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Εμερσον για μαρκάρισμα στον Ζότα, ο οποίος βρισκόταν σε εμφανή θέση για γκολ. Η Σίτι βρήκε τον τρόπο, πάντως, και προηγήθηκε, αρχικά, με τον Στέρλινγκ στο 25'. Ο Αγγλος επιθετικός αστόχησε πρώτα δύο φορές σε εκτέλεση πέναλτι, καθώς δόθηκε επανάληψη στην πρώτη εκτέλεση και σκόραρε στην επαναφορά του δεύτερου πέναλτι!

Ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-2 στο 50', αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ανταμά Τραορέ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Ισοφάρισε με άπιαστο σουτ στο 55', έκλεψε και μοίρασε την ασίστ στον Χιμένεθ για το 2-2 στο 82', ενώ ο Ντόχερτι στο 89' ολοκλήρωσε την επική ανατροπή, που φέρνει την Γουλβς μία ανάσα από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.