Επικεφαλής ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ: «Η επέμβαση στον Λευτέρη Λύρατζη έγινε γιατί μπορεί να μην έβλεπε καλά»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Ο Περικλής Παπαδόπουλος, επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5, για την επέμβαση στον Λευτέρη Λύρατζη. 

Όπως τόνισε: «Επιλέξαμε να γίνει επέμβαση γιατί βλέποντας τις εξετάσεις είδαμε ότι είναι ένα κάταγμα παρεκτοπισμένο στον κόμβο του ματιού και είπαμε ότι θέλει ανάταση γιατί μπορεί να μην έβλεπε καλά. Ήταν ξεκάθαρη περίπτωση. Τον επισκέφθηκα πριν από δύο ώρες και ήταν πολύ καλά και ψυχολογικά και σωματικά και πιστεύω ότι θα επανέλθει σύντομα. 

Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Γνώρισα και την μητέρα του, είναι μία οικογένεια που τον στηρίζει. Τους γιατρούς που έκαναν την επέμβαση τους ξέρω πολλά χρόνια. Εχω δει το έργο τους, έχουν χειρουργήσει γνωστούς και φίλους μου με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να αρχίσει νωρίς προπονήσεις, αλλά δεν θα μπορεί να παίξει. Εχει πρόβλημα στο μάτι και δεν μπορεί να κάνει δυνατές προπονήσεις με άλματα, κεφαλιές κτλ. Δεν μπορεί να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους πριν τις 6-8 εβδομάδες. Οι έξι εβδομάδες είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες, τους Κούρτιτς, Φιλίπε, Ελ Καντουρί, ανέφερε: «Δεν έχω πολύ σαφή εικόνα και δεν μπορώ να απαντήσω για όλους. Θα προτιμούσα μία άλλη φορά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.