Επέστρεψε στη φυλακή ο Σειραγάκης - «Δεν έκανα κάτι παράνομο», λέει

Metrosport Team09 Μαΐου 2020

Πίσω στη φυλακή επέστρεψε ο Νίκος Σειραγάκης καθώς δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνο μερικές μέρες αφότου είχε αποφυλακιστεί ο καταδικασμένος για παιδεραστία, Νίκος Σειραγάκης, και συνελήφθη ξανά.

Με εντολή της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, μετά την απολογία του σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο παιδεραστής πέρασε εκ νέου το κατώφλι φυλακών.

Ο ίδιος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών το οποίο θα κρίνει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκιση του ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Οπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε: «Μη με στείλετε πίσω, δεν θέλω να ξαναγυρίσω στη φυλακή. Δεν έχω κάνει κάτι για να τιμωρηθώ με αυτόν τον τρόπο».

Ενώ όπως αναφέρει η ίδια εκπομπή ο παιδεραστής υποστήριξε στην απολογία του: «Είναι άδικο, δεν έχω παραβιάσει κανέναν όρο. Για την αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας μου, ενημέρωσα τη φυλακή Γρεβενών με email, το οποίο απευθυνόταν και στην εισαγγελία Γρεβενών. Την επόμενη ημέρα, η φυλακή μου είπε να επικοινωνήσω ο ίδιος με την Εισαγγελία. Πήρα τηλέφωνο, υπάρχει και η κλήση, και μου είπαν να πάω στο τμήμα Καλαμαριάς να κάνω υπεύθυνη δήλωση και να τη στείλω στην Εισαγγελία. Ήμουν σε διαδικασία ενημέρωσης και με συνέλαβαν. Δεν έκανα κάτι παράνομο. Για ό,τι έχω κάνει, έχω καταδικαστεί. Μη με στείλετε πίσω, δεν θέλω να ξαναγυρίσω στη φυλακή. Δεν έχω κάνει κάτι για να τιμωρηθώ με αυτόν τον τρόπο».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.