Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Ελαμπντελαουί - «Ήμουν τυφλός!»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, έζησε εφιάλτη, όταν την πρωτοχρονιά του 2021 τραυματίστηκε στο μάτι μετά από εκτόξευση πυροτεχνημάτων. Tον περασμένο Ιούλιο, επέστρεψε στις προπονήσεις της Γαλατά έχοντας καλυμμένο το ένα του μάτι. Είχε σοκάρει με το μήνυμά του στα social media: 

«Ήμουν τυφλός, τώρα πια βλέπω και θα επιστρέψω στο γήπεδο». Με νέα ανάρτησή του, με αφορμή την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της Γαλατασαράι, εκφράζει την ικανοποίησή του: «Αισθάνομαι υπέροχα με το να είμαι πίσω», έχοντας ανεβάσει μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες του από το γήπεδο, όπου φαίνεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Εξάλλου, τα λόγια του γιατρού, Βεντάτ Καγιά, είναι χαρακτηριστικά: «Τώρα βλέπει και είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν χθες. Όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για το πως θα είναι στο μέλλον η όρασή του κι αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Η όραση μπορεί ν’ αλλάξει, έχει υποστεί έγκαυμα και αυτή τη στιγμή του κάνουμε θεραπεία. Του καθαρίσαμε το μάτι και έχει κάνει τεράστια διαφορά αυτό. Θα το πάμε βήμα – βήμα. Θα ξανακάνουμε καθαρισμό και θα δούμε και αύριο πως πηγαίνουν τα πράγματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.