Επέστρεψε με την πρόθεση να μείνει αρκεί να το θέλει και ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Ο Στέφαν Σβαμπ θα είναι αύριο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και αυτό που επιθυμεί είναι να παραμείνει στο ρόστερ αρκεί να ικανοποιηθεί το αίτημα του που δεν είναι άλλο από ένα διετές συμβόλαιο. 

Οπως είχαμε σημειώσει τις περασμένες μέρες, η ΠΑΕ του έχει προτείνει συμβόλαιο 1+1, πρόταση όμως που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Αυστριακό μέσο. 

Σε κάθε περίπτωση ο Σβαμπ έχει εκτιμήσει την ξεκάθαρη στάση του Ραζβάν Λουτσέσκου αφού του έχει τονίσει πως τον υπολογίζει και τον χρειάζεται για τη νέα σεζόν. Μπορεί ο Στέφαν Σβαμπ να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη δείχνει πως θέλει να εξαντλήσει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ πολύ περισσότερο όταν το θέμα δεν είναι οικονομικό. 

Ο 32χρονος Αυστριακός μέσος έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές, με 14 γκολ και 13 ασίστ στον Δικέφαλο. Στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου θα είναι και ο συμπατριώτης του Στέφαν Σβαμπ, ο Τόμας Μουργκ και φυσικά δεν έχει κανέναν λόγο για να απουσιάσει. 

Δεσμεύει τον ΠΑΟΚ με ένα συμβόλαιο και από την πλευρά του μέχρι στιγμής δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη να ψάξει αλλού για να παίξει ποδόσφαιρο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Τέιλορ ασχέτως αν γνωρίζει πως με την παρουσία του Λύρατζη και την ανανέωση συμβολαίου στον Σάστρε, είναι ο... τρίτος δεξί μπακ στην ομάδα. 

Από τη στιγμή όμως που «τρέχει» το συμβόλαιο του, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις για αλλαγή ποδοσφαιρικής στέγης με δική του πρωτοβουλία.

Οι πρώτες αφίξεις

Από χθες το βράδυ αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας πως αύριο είναι η πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν. Σε ότι αφορά τα νέα πρόσωπα, τόσο ο Κουαλιάτα όσο και ο Ράφα Σοάρες αναμένεται να είναι στην πρώτη προπόνηση όπως φυσικά και ο Αντρέ Ρικάρντο που βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.