Επέστρεψε… μασκοφόρος ο Εμπίντ, επέστρεψαν και οι Σίξερς – Όργια του Ντόνσιτς

Metrosport Team07 Μαΐου 2022

Ζωή στις σειρές τους με τους Χιτ και τους Σανς έδωσαν Σίξερς και Μάβερικς αντίστοιχα αφού νίκησαν σήμερα τα ξημερώματα στους πρώτους εντός έδρας αγώνες τους και μείωσαν στο 2-1 για τα ημιτελικά των δύο περιφερειών του ΝΒΑ.

Στο ματς της Ανατολής, οι Σίξερς είχαν για πρώτη φορά διαθέσιμο τον υποψήφιο MVP της σεζόν Τζόελ Εμπίντ και με μία εντυπωσιακή τέταρτη περίοδο (31-14) έφτασαν στη νίκη επί των Χιτ με 99-79. Ο Ταϊρίς Μάξεϊ με 21 πόντους και έξι ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών ενώ 18 με 11 ριμπάουντ είχε ο Εμπίντ, 17 πόντους με οχτώ ριμπάουντ, έξι ασίστ και επτά λάθη ο Χάρντεν και εννιά με 10 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ ο Τόμπιας Χάρις.

Όλοι οι Χιτ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ που σημείωσε τους 33 από τους 79 πόντους τους με 12/22 σουτ και εννιά ριμπάουντ ενώ ο Τάιλερ Χίροου είχε 14 αλλά με 5/15 σουτ.

Με την άμυνα ως βασικό ατού τους οι Μάβερικς λύγισαν τους Σανς. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος έκανε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και εννιά ασίστ οδηγώντας τους Μαβς στο 103-94 και στο 1-2. Ακόμη για τους νικητές ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 28 πόντους με πέντε ασίστ.

Για τους Σανς ο Τζάε Κράουντερ είχε 19 πόντους, επτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ, 16 με 11 ριμπάουντ ο Ντεάντρε Άιτον ενώ 18 πόντους με έξι ασίστ είχε ο Ντέβιν Μπούκερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.