«Επέστρεψε» και «φτιάχνει» και τους αριθμούς του

Γιώργος Ζαΐρης27 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει αύριο στην 5η συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα και θα συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού έχοντας ξορκίσει για τα καλά το πρώτο κομμάτι της σεζόν όπου και απογοήτευε αλλά και «ψαχνόταν».

Από την 11η αγωνιστική και μετά ο Δικέφαλος σκοράρει δυο τουλάχιστον γκολ σε κάθε ματς και κρατά το μηδέν στην άμυνα του. Αυτόματα βελτιώνει και τους αριθμούς του. Για παράδειγμα πλέον με τα πέντε μηδέν παθητικό στα ισάριθμα ματς, είναι η 3η καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα αλλά ακόμη πολύ μακριά από τους πρώτους δυο, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δεχθεί από πέντε γκολ ενώ ο ΠΑΟΚ ακριβώς τα διπλάσια.

Ομως και επιθετικά έχει την 3η καλύτερη επίδοση με 21 γκολ και σχετικά κοντά με τους πρώτους δυο αφού η ΑΕΚ έχει 26 γκολ και ο Παναθηναϊκός ένα λιγότερο. Και να σκεφτεί κανείς πως στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του Πρωταθλήματος ο Δικέφαλος δυσκολευτόταν να σκοράρει ενώ δεν είχε κρατήσει σε πολλά ματς ανέπαφη την εστία του. Σε κάθε περίπτωση απομένουν άλλες 22 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία του Πρωταθλήματος και στα αποδυτήρια της ομάδας θέλουν να σκέφτονται το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουν το ταμείο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.