Έπεσε από την κορυφή ο ΠΑΟΚ Β', πρώτη εντός έδρας ήττα

Πέτρος Χαριζακλής15 Ιανουαρίου 2023

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ Β’ με 0-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της ομάδας από την Πέλλα και αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα, ο Αλμωπός μεγάλωσε το αήττητο σερί τους στους πέντε αγώνες και αύξησε τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη στους πέντε βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο και τον Αλμωπό να ανεβαίνει στη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 56’ από στατική φάση. Ο Εππας πήρε την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Βασίλη Παπαδόπουλο που νίκησε τον Μπαλωμένο για το 0-1. Ο ΠΑΟΚ εκεί φάνηκε να ξυπνάει και απείλησε με τους Μιχαηλίδη και Γκορντεζιάνι. Στο 93’ ο Δικέφαλος είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Σπυράκος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Ντόκιτς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης, Γρόσδης (65′ Ουεντραόγκο), Γιαξής (85′ Δαρέλας), Σμυρλής (65′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (82′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας (86′ Μπρένγκα), Πέττας (43′ Ρίβας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.