«Έπεσαν υπογραφές για το Βοτανικό κι όχι για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Τσαπακίδης και μίλησε για τα οφέλη που θα έχει η Τούμπα ως περιοχή από την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι μπήκαν υπογραφές για το Βοτανικό κι όχι για τη Νέα Τούμπα.

«Η Νέα Τούμπα θα είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο στην περιοχή και θα αλλάξει όλη τη μορφή της Τούμπας. Όλοι θέλαμε το γήπεδο να γίνει χθες. Η πλειονότητα του κόσμου ήθελε να έχει γίνει ήδη το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να μπω σε στατιστικά. Θα αλλάξει όλη εικόνα της περιοχής και θα γίνει πρώτη γειτονιά σε όλη την Ελλάδα. 

Να διεκδικήσουμε πάγια αιτήματα και η γειτονιά μας να γίνει επισκέψιμη σε όλους. Θα δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ και συνεδριακά κέντρα. 

Λέει ο κ. Χριστοφορίδης αυτό που εκφράζουν οι πελάτες του για τις τρεις μελέτες. Δεν κλείνει η Κλεάνθους γίνεται υπογειοποίηση. Αν ο ίδιος ο κ. Χριστοφορίδης και οι καταστηματάρχες ερχόντουσαν εδώ να τα συζητήσουμε, τότε θα καταλάβαιναν τι πάει να γίνει. 

Όταν υπάρχει παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όλα τα μαγαζιά γεμίζουν. Αν φύγει από εδώ το γήπεδο θα πέσει πείνα. Αν γίνει το νέο γήπεδο τότε θα έρχονται όλοι στην Τούμπα και θα ανοίγουν μαγαζιά. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Δέχομαι τις αντιρρήσεις, ας έρθουν να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα και να τα ζυγίσουμε. 

Τα σχολεία δεν θα κλείσουν, θα τα αναβαθμίσει ο ΠΑΟΚ. Τα σχολεία θα τα ζηλεύει όλη η Ελλάδα. Αυτή η παραπληροφόρηση έχει φέρει αυτά τα εμπόδια. Έχουν πέσει υπογραφές για το Βοτανικό κι όχι για τη Νέα Τούμπα. Εύχομαι το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουν οι κατασκευές του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.