Επενδυτική προοπτική από Λεονίδη στον Ηρακλή

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος29 Ιουνίου 2020

Ιδιαίτερα ορατό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» εδώ και καιρό αναζητούν κυρίως τον άνθρωπο που θα καταφέρει οικονομικά να εξασφαλίσει την ομαλή πορεία τους και το ενδιαφέρον του Διονύση Λεονίδη (Denis Leonidis) – φωτό - μπορεί να δώσει την απάντηση στην αναζήτησή τους.

Η ομάδα βόλεϊ του βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ωστόσο μέσα από αυτήν, είναι αρκετά πιθανό να προκύψει λύση όσον αφορά στην «επόμενη μέρα» και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το ενδιαφέρον για την ομάδα βόλεϊ του Ημίθεου, εκδηλώθηκε από τον κ. Διονύση Λεονίδη, ομογενή επιχειρηματία από την Ρωσία, ο οποίος είναι ιδρυτής - εταίρος του ομίλου «DIA-Capital group». Ο εν λόγω όμιλος δραστηριοποιείται κατ’ εξοχήν στον κατασκευαστικό τομέα, καθώς και σε άλλους τομείς όπως η εξαγωγή σίτου και μετάλλων.

«Σημείο κλειδί» η μετεγκατάσταση στην Ελλάδα

Μια προγραμματισμένη και επικείμενη εξέλιξη στα πλάνα του Διονύση Λεονίδη, είναι αυτή που φαίνεται να αποτελεί «σημείο κλειδί» στην πρόθεσή του να ασχοληθεί ενεργά επενδυτικά με την ομάδα βόλεϊ, αλλά υπό σκέψη και με την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή. 

Ο επιχειρηματίας είναι πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Hurricane Team Family», ο οποίος έχει αποκτήσει ευρεία φήμη μεταξύ των αθλητών πολεμικών τεχνών της Ελλάδας και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του χώρου (Μελέτης Κακουμπάβας, Φλοριάν Μάρκου, Γιάννης Στοφορίδης, Σταύρος Εξακουστίδης, Ρόμπερτ Ογκανεσιάν κλπ). 

Η μετεγκατάσταση της έδρας της ομάδας-συλλόγου «Hurricane Team Family» από το 2021 στην Ελλάδα, παίζει το ρόλο της καθώς στα άμεσα σχέδια, περιλαμβάνεται η ίδρυση αλυσίδας γυμναστηρίων και ακαδημιών μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο Διονύσης Λεονίδης εισέρχεται στην αγορά ως ιδιώτης επενδύτης, με σκοπό να παρέχει χρηματοδότηση στην ομάδα του Ηρακλή και σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων του, εξετάζεται επίσης και η επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.