Επένδυση στο μέλλον ο ΠΑΟΚ: Ανανέωσε τον Λευτέρη Τασιούρα!

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Σε μία επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του Λευτέρη Τασιούρα ο οποίος θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή γεννημένο τον Μάρτιο του 2004 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ βρίσκεται στο δυναμικό του Δικεφάλου από το 2013, ενώ κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΝΕ και τον Άρη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστική δύναμη και ταχύτητα και την ικανότητα να είναι εξίσου καλός τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως είναι διεθνής με τις μικρές ηλικίες της Εθνικής Ομάδας, ενώ είναι και πρωταθλητής με την Κ15 αλλά και κ17.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Τασιούρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Ο Τασιούρας είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου του 2004 κι είναι μέλος του PAOK Academy από το 2013. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, όντας ένα ιδιαίτερα επιθετικό μπακ.Έχει κατακτήσει ήδη πρωταθλήματα με την Κ15, την Κ17 και την Κ19, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.