Επενδύει στην επίθεση ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουνίου 2021

Αν σε μία θέση του ρόστερ ο Αρης… έπεσε έξω στις επιλογές του (και) την περσινή μεταγραφική περίοδο, αυτή σίγουρα είναι η θέση του επιθετικού. Τόσο στην περίπτωση του Κριστιάν Λόπεθ το καλοκαίρι, όσο και σε αυτή του Κώστα Μήτρογλου τον Ιανουάριο, οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τις “επενδύσεις” τους να μην πιάνουν τόπο. Κανείς από τους δύο δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της θέσης, δεν αποτέλεσε τη μόνιμη πηγή κινδύνου των αντιπάλων και ως εκ τούτου η ομάδα, στην καλύτερη πορεία της τα τελευταία χρόνια, στηρίχθηκε στον Δημήτρη Μάνο ο οποίος άρχισε τη σεζόν ως εναλλακτική λύση αλλά γρήγορα εξελίχθηκε στον βασικό επιθετικό του Αρη και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το “κενό” κάλυψε ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ενόψει της νέας σεζόν και στο θετικό σενάριο το CAS να δικαιώσει τους «κιτρινόμαυρους», προτεραιότητα των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι να μην κάνουν λάθος στο θέμα του επιθετικού προσθέτοντας στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι το σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης. Από το μεταγραφικό ραντάρ πέρασαν το τελευταίο διάστημα πολλοί υποψήφιοι φορ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρη έχει δώσει προτεραιότητα σε δύο συγκεκριμένους οι οποίοι είναι πολύ κοντά στα “θέλω” της ομάδας (οικονομικά και αγωνιστικά) και διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο προπονητής. Πρόκειται για επιλογές από την ευρωπαϊκή αγορά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές και με τους δύο και μένει: 1) η απόφαση από το CAS, 2) να γίνει η τελική επιλογή του “εκλεκτού”. Γενικώς στα μεταγραφικά ζητήματα πάντως, στον Αρη δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν το πλάνο στο ενδεχόμενο που το CAS τούς δικαιώσει. Αυτό σημαίνει ότι έχουν παρθεί οι αποφάσεις και έχουν προχωρήσει κάποιες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για όλες τις θέσεις στις οποίες το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.

Μετά τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη της επίθεσης, στον Αρη προτίθενται να προχωρήσουν τις επαφές τους και για τις υπόλοιπες θέσεις. Μεγάλη βαρύτητα πέφτει σε τρεις θέσεις, όπως αυτή του αριστερού μπακ, εντός κεντρικού μέσου κοντά στα χαρακτηριστικά του Ματίγια κι ενός αριστερού εξτρέμ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.