Επεισόδια Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε: Πέντε παίκτες της Φενέρ κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως και έναν χρόνο

Metrosport Team18 Μαρτίου 2024

Κινδυνεύουν με αποκλεισμό πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι συμμετείχαν και συνεπλάκησαν με οπαδούς στα σοβαρά επεισόδια μέσα στην έδρα της Τράμπζονσπορ.


Μάχες σώμα με σώμα έγιναν εχθές στο γήπεδο της πόλης της Μαύρης Θάλασσας όχι μόνο κατά την διάρκεια του Τράμπζονσπορ- Φενέρμπαχτσε αλλά και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 και έμειναν λίγο παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πανηγυρίσουν, βέβαια μερικοί από αυτούς φαίνεται πως έκαναν χειρονομίες και αυτό εξόργισε παραπάνω τους πιο ένθερμους οπαδούς που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο. Επίσης μέσα από τις σουίτες ένα μέλος της διοίκησης της Φενέρ πετούσε γυάλινα ποτήρια στους οπαδούς των γηπεδούχων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικοί από αυτούς να μην συγκρατήσουν τα νεύρα τους και να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Λόγω αυτού μερικοί ποδοσφαιριστές της Φενέρ επέλεξαν να υπερασπιστούν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και συνεπλάκησαν με τους εισβολείς. Αναλυτικότερα πρόκειται για τους Οουστερβόλντε, Οσαγί, Ισμαήλ Γιουκσέκ και Φρεντ και Μπατσουαγί, οι οποίοι θα κληθούν άμεσα σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Με βάση το ο άρθρο 44 του αθλητικού πειθαρχικού κώδικα της Τουρκίας, έρχονται αντιμέτωποι με πιθανό αποκλεισμό από τη δράση από τρεις μήνες έως έναν χρόνο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.