Επανέρχονται οι Άραβες για Φετφατζίδη

Γιώργος Στράντζαλης22 Σεπτεμβρίου 2020

Την πόρτα του Αρη αναμένεται να χτυπήσουν στα επόμενα 24ώρα ξανά οι Άραβες, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη όπως αποκαλύπτει η σημερινή Metrosport. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται και πάλι στο ραντάρ ομάδας από το Κατάρ, η οποία μάλιστα εμφανίζεται αποφασισμένη για την αγορά του.

Οι μετοχές του εξάλλου ουδέποτε έπεσαν, όπως και το ενδιαφέρον από την Αραβία ουδέποτε έπαψε να υφίσταται. Ασχετα που στο προηγούμενο διάστημα είχαν σιγάσει οι… σειρήνες και όλα έδειχναν ότι τουλάχιστον για φέτος ο Φετφατζίδης θα συνέχιζε να φορά τα Κιτρινόμαυρα.

Στην ΠΑΕ Αρης ήδη γνωρίζουν το ποσό που σκοπεύει να διαθέσει η συγκεκριμένη ομάδα, το όνομα της οποίας μέχρι εχθές δεν είχε διαρρεύσει για ευνόητους λόγους. Συζητήσεις ωστόσο σε προφορικό επίπεδο ανάμεσα στον Αρη και την ομάδα έχουν γίνει, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία. Κάτι που αναμένεται να συμβεί ωστόσο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. 

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Αρης έχει ικανοποιηθεί από το ποσό που προσφέρει η ομάδα το Κατάρ, ενώ κι αυτά που προτίθενται να δώσουν στον Φετφατζίδη για συμβόλαιο δεν απέχουν από τα “θέλω” του παίκτη. Συνεπώς το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο και μένει να φτάσει εγγράφως η πρόταση-προσφορά των Αραβων.

Εφόσον αυτό συμβεί άμεσα, όλα θα εξαρτηθούν από την τελική στάση-απόφαση που θα κρατήσει ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος και το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με την Αλ Αΐν, μάλιστα ταξίδεψε στα Εμιράτα για να υπογράψει, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς άλλα είχε συμφωνήσει στη… θεωρία και άλλη πρόταση είδε από κοντά.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Φετφατζίδη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Από τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων μαζί του για την προοπτική ανανέωσης, είναι λογικό να σκέφτονται και το μέλλον. 

Υπό την έννοια ότι αν δεν πουληθεί ο ποδοσφαιριστής και δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο και με τον Αρη να μην έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.