Ηρακλής: Επανεκκίνηση από την Κατερίνη!

Αχίλλειος Έξαρχος26 Σεπτεμβρίου 2021

Η ώρα της ποδοσφαιρικής επιστροφής έφτασε για τον Ηρακλή. Ο Ημίθεος ρίχνεται σήμερα στη μάχη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να μπει με το δεξί τόσο στη διοργάνωση όσο και των επίσημων αγώνων γενικότερα. 

Πρώτος αντίπαλος για τους «κυανόλευκους» του Κώστα Γεωργιάδη είναι ο Πιερικός, τον οποίο αντιμετωπίζουν στην Κατερίνη (16:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Σύμμαχος των «κυανολεύκων» στην Κατερίνη αναμένεται να είναι και ο κόσμος, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των «κυανολεύκων» και να τους σπρώξει προς τη νίκη. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 2 του σταδίου της Κατερίνης και θα εξυπηρετηθούν από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 1.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή. Ο τεχνικός Κώστας Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Γρηγοριάδη, Παπαστεριανό Άγγ. και τους νεαρούς Μανωλάκη, Μπαλικτσή, Τουρσίδη, Ελευθεριάδη, Μακρή.

Πριν την έναρξη της χθεσινής τελευταίας προπόνησης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.