Επαλέ: «Αμυντικός που παίζει με το μυαλό ο Ενκουλού»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Ζοέλ Επαλέ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Νικολά Ενκουλού, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για τον Ηρακλή

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είναι προπονητής και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει κάποιον σύλλογο.  

«Είμαι προπονητής σε μία ομάδα της Γαλλίας. Αν έχω την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα ως προπονητής γιατί όχι! Αρκετός κόσμος δεν ξέρει ότι είμαι προπονητής», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Νικολά Ενκουλού που είναι μια ανάσα από τον Άρη: 

«Τον έψαχνα στα τηλέφωνα για να επιβεβαιώσω ότι έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Ο Ενκουλού είναι πάρα πολύς καλός αμυντικός. Παίζει με μυαλό, είναι πάρα πολύ καλός με το κεφάλι, μπορεί να κάνει παιχνίδι και είναι καλός στις στημένες φάσεις. Είναι ήρεμος στο παιχνίδι του. Πέρα από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Δεν έτυχε να παίξω μαζί του, αλλά τον γνωρίζω προσωπικά. Αν πάρει παιχνίδια και αποκτήσει ρυθμό μπορεί να επιστρέψει στην Εθνική Καμερούν. Είναι ποιοτικός αμυντικός».

Ποιο γκολ του έχει μείνει αξέχαστο από το πέρασμά του στην Ελλάδα:

«Το γκολ με τον ΟΦΗ, που σημείωσα με τον Ηρακλή, δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα. Δέθηκα πολύ με τον σύλλογο. Η Ελλάδα μου λείπει πάρα πολύ και ειδικά η Θεσσαλονίκη που πέρασα όμορφα χρόνια. Αγάπησα τον κόσμο. Ένιωθα σαν το σπίτι μου εκεί. Εύχομαι να έχω χρόνο για να επιστρέψω. Μακάρι να γυρίσω ως προπονητής στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.