«Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μπότο για να συμφωνήσει ο Ράφα με τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πέδρο Μοράις και αναφέρθηκε στη συμφωνία του Ράφα Σοάρες με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι στην μεταγραφή του έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ζοσέ Μπότο στον Δικέφαλο. 

«Η Κορίνθιανς ήθελε τον παίκτη, αλλά δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές. Και η Γκιμαράες ζήτησε από τον Ράφα να επεκτείνουν την μεταξύ τους συνεργασία, όμως ο ίδιος αρνήθηκε και επέλεξε να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. 

Έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του κάθε σεζόν. Φέτος είχε οκτώ ασίστ, πολλές. Το μόνο αρνητικό του είναι ίσως το ανασταλτικό στυλ παιχνιδιού του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα το. Και στο 4-3-3, αλλά και στο 4-2-3-1 μπορεί εξίσου να είναι αποτελεσματικός. Αν έχει έναν εξτρέμ που συγκλίνει προς τον άξονα, ίναι πολύ αποτελεσματικός στο όβερλαπ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Μπότο στον ΠΑΟΚ που τον έκανε να συμφωνήσει με τους ασπρόμαυρους. Ο Ζοσέ Μπότο είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία και έχει άποψη για τους παίκτες που ξεχωρίζουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στ Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.