Επαφή Μπράνκο με τον γενικό διευθυντή της Μπενφίκα

Metrosport Team03 Απριλίου 2020

Παραμένει ενεργός ο Μάριο Μπράνκο, παρότι ακόμη δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει για πολύ ακόμη στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Αξίζει να αναφερθεί χαρακτηριστικά ότι συμμετείχε στην προετοιμασία για την χθεσινή τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων της Λίγκας,καθώς είχε συζητήσει με τον Μάκη Γκαγκάτση σχετικά με τα θέματα που αγγίζουν το αμιγώς ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταφέροντας και τις θέσεις του Αμπέλ Φερέιρα, για το πώς μπορεί η ομάδα να επανέλθει μετά την διακοπή.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Την Τετάρτη είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον γενικό διευθυντή της Μπενφίκα. Τιάγκο Πϊντο, μεταφέροντας τις θέσεις του ΠΑΟΚ στην συζήτηση που έχει ανοίξει μεταξύ ευρωπαϊκών συλλόγων, με πρωτοβουλία της ομάδας της Λισαβόνας, για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο και κυρίως τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν από τους συλλόγους.

Οι θέσεις αυτές, ενδεχομένως, θα παρουσιαστούν αναλυτικά εντός των επόμενων ημερών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χθες, μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα, είχε προγραμματίσει και τηλεδιάσκεψη με ομολόγους του στην οποία, πάντως, δεν συμμετείχε ο Μπράνκο

Αξίζει, τέλος να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σύσκεψη είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ισπανία, αλλά όπως είναι λογικό η εξάπλωση του φονικού ιού δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.