Επαφές για τα BAN, προχωράει το θέμα του Αλεξανδρείου

Στέλιος Παρθενάκης29 Ιουλίου 2020

Στο Αλεξάνδρειο προσπαθούν να βάλουν σε μια σειρά όλα τα ζητήματα που αφορούν μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Πρώτη ανάγκη ήταν να δοθούν οι μετοχές, κίνηση που έγινε πράξη από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Πλέον, αυτό που έχει σημασία είναι να διακανονιστούν τα ανοιχτά οικονομικά ζητήματα που αφορούν την απαγόρευση μεταγραφών.

Ο Άρης προσπαθεί να λύσει το θέμα με τα ban της ΦΙΜΠΑ και οι συζητήσεις με την παγκόσμια ομοσπονδία συνεχίζονται, την ώρα που η ΕΟΚ καλείται να σταθεί αρωγός σ' αυτήν την προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκονται σε επαφή με τη ΦΙΜΠΑ, προκειμένου να εξασφαλίσουν παράταση χρόνου για να μπορέσουν αφενός να ρυθμίσουν τις οφειλές προς τους οκτώ πιστωτές, αφετέρου να φτιάξουν ομάδα ώστε να συμμετάσχουν στο προσεχές Πρωτάθλημα. Ένα από τα βασικά επιχειρήματα του Άρη είναι ότι για να καταφέρει η ομάδα να είναι συνεπής προς όσους οφείλει, πρέπει να παραμείνει ζωντανός οργανισμός. 

Ακόμα, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της διοίκησης των ΕΑΚ τέθηκε και το θέμα του Αλεξανδρείου και της παραχώρησης του στον Άρη.

Η απόφαση παρέμεινε η ίδια, δηλαδή το να δοθεί θετική γνωμοδότηση στην ΓΓΑ για λόγους “Ιστορικότητας και σύνδεσης με τον σύλλογο”.

Πλέον στάλθηκε το business plan στην ΓΓΑ η οποία θα κρίνει το εάν μπορεί να πάρει το φως ο Άρης στο οικονομοτεχνικό κομμάτι.

Εντός του Αυγούστου αναμένεται η τελική απόφαση, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ των “κίτρινων”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.