ΕΟΚ: «Εκτροχιάζει» τον ΠΑΟΚ με «ωμή» παρέμβαση υπέρ του Πανιωνίου

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2020

Βάσει προγράμματος η σεζόν θα έπρεπε να αρχίσει αύριο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ με το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο στην Πυλαία. Η αθηναϊκή ομάδα όμως έμεινε αδρανής για μήνες και έφτασε στο... παρά ένα για να «τρέξει» κάποιες εξελίξεις που παραμένει αμφίβολο αν θα έχουν και αποτέλεσμα. Ο αυριανός αγώνας θα έπρεπε να ματαιωθεί με υπαιτιότητα του όμως η ΕΟΚ αποφάσισε απλά να τον αναβάλλει. Χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς καμία εξήγηση προς τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας αναβλήθηκε χθες, δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή του και βέβαια πήγε περίπατο ο προγραμματισμός του Κώστα Μέξα παρότι ήταν προετοιμασμένος για το αναπόφευκτο κενό. Αυτό για το οποίο όμως δεν μπορεί να ήταν προετοιμασμένος ήταν για έναν πρόωρο αγωνιστικό «Γολγοθά», αφού μετά τη χθεσινή απόφαση της ΕΟΚ, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει τρεις αγώνες σε οχτώ μέρες. Τρεις αγώνες που θα πρέπει μάλιστα να κερδίσει. Με τον Πανιώνιο στις 3 Οκτωβρίου για το Κύπελλο, εφόσον κάνει τη δουλειά στις 7 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τον νικητή του ζευγαριού Λάρισα-Χαρίλαος Τρικούπης και με το Λαύριο στις 10 Οκτωβρίου για το Πρωτάθλημα.

Για ποιο λόγο; Η επιτροπή Κυπέλλου της ΕΟΚ δεν έδωσε καμία εξήγηση, ούτε καν προς τον ΠΑΟΚ κι ας εκτροχίασε τον προγραμματισμό του και ας βαραίνει το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας του στη σεζόν. Είναι προφανές ότι ζητούμενο είναι να διευκολυνθεί ο Πανιώνιος και να αποφύγει την αφαίρεση δύο βαθμών από το Πρωτάθλημα, κάτι που προβλέπει ο κανονισμός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.