ΕΟΚ: Άγγελος Παπανικολάου, ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές

Στέλιος Παρθενάκης25 Ιανουαρίου 2021

Ο Αγγελος Παπανικολάου πήρε το χρίσμα της διαδοχής του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην ηγεσία του ψηφοδελτίου της νυν διοίκησης της ΕΟΚ ενόψει των εκλογών σε μία κίνηση η οποία εμπεριέχει πολλές ερμηνείες δεδομένης της θέσης του καταξιωμένου καρδιοχειρουργού και της δραστηριοποίησης του στην πολιτική με τη Νέα Δημοκρατία.

Είναι αλήθεια ότι προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής του ΕΟΔΥ για τον αθλητισμό, Αγγελος Παπανικολάου, δέχθηκε να διαδραματίσει τον ρόλο του διαδόχου του Γιώργου Βασιλακόπουλου, δεδομένης της ανοιχτής και έντονης κόντρας του τελευταίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμό, Λευτέρη Αυγενάκη. Κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι μπορεί να υποκρύπτει αυτή η απόφαση. Ηταν απρόσμενη, καθώς η περίπτωση του κ. Παπανικολάου (παρασκηνιακά) είχε αναφερθεί αλλά δεν έμοιαζε πρωτεύουσα, συν τοις άλλοις ο καταξιωμένος ιατρός (σε πολιτικό επίπεδο) κινείται σε διαφορετικό χώρο σε σχέση με αυτόν στον οποίον ανήκει ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Ο 40χρονος παράγοντας του Μεσολογγίου και μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας την τελευταία πενταετία, είναι αυτός που πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλος και θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει η υπάρχουσα διοίκηση στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τους προσεχείς μήνες στην ΕΟΚ.

Έτσι, η κούρσα απέκτησε τρίτο υποψήφιο, μετά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.