Εντυπωσιακοί Βιτάλ - Καρλίτος, εύκολη νίκη για Παναθηναϊκό

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Σεπτεμβρίου 2021

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, καθώς συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα της Super League 1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φατιόν στο 54΄.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άγγιξαν το γκολ στο 27΄, όμως στάθηκαν άτυχοι αφού είχαν διπλό δοκάρι με τους Πέρεθ και Αϊτόρ. 


Ωστόσο, δυο λεπτά μετά, ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ χάρη στον Μαουρίσιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Βέρχουλστ και έβαλε σε θέση ισχύος την ομάδα του. 

Και λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Καρλίτος. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα και στην επανάληψη και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 73΄. 


Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με εκπληκτικό σουτ ο Αλεξανδρόπουλος στο 83ο λεπτό του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας, Μαουρίτσιο(46' Αλεξανδρόπουλος), Μπρούνο Πέρεθ, Καρλίτος, Λούντκβιστ(46' Ιωαννίδης), Αϊτόρ(64' Χατζηγιοβάννης), Βιτάλ(74' Παλάσιος) 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα(64' Λα Πάρα), Τσιλούλης(64' Ματέι), Ντάουντα(64' Ιωαννίδης), Σαχλί(55' Παμλίδης)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.