Εντυπωσιακό: Όταν ο Βύντρα έκανε το ντεμπούτο του, ο Τζόλης δεν είχε γεννηθεί!

Χάρης Εμμανουηλίδης22 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε με 4-0 της Λαμίας ωστόσο τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης είχαν την «σφραγίδα» του Χρήστου Τζόλη που στο 1-0 σέρβιρε για τον Μπάμπα ενώ στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του ήταν αυτός που στέφθηκε σκόρερ, πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού.

Την αναμέτρηση όμως συνοδεύουν δύο σπουδαίες ιστορίες με τον Λουκά Βύντρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή και στις δύο ενώ ο Χρήστος Τζόλης είναι αυτός που συμπληρώνει το παζλ. Ειδικότερα, ο έμπειρος στόπερ έγινε ο πρώτος 40αρης από καταβολής της Α΄Εθνικής που πατάει... χορτάρι χωρίς να είναι τερματοφύλακας φτάνοντας τις 278 συμμετοχές στην Α’ Εθνική.

Το δεύτερο στατιστικό στοιχείο στο οποίο συνυπάρχει με τον Χρήστο Τζόλη είναι από μόνο του εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως όταν ο Λουκάς Βύντρα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 4 Οκτωβρίου του 2000 στην αναμέτρηση Βέροια - Πας Γιάννενα για το Κύπελλο Ελλάδος (1-2) ο Χρήστος Τζόλης δεν είχε ακόμα γεννηθεί, βλέποντας για πρώτη φορά το φως στις 30 Ιανουαρίου του 2002. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.