Εντυπωσιακή... «στροφή» του Ιβάν τους πήρε χαμπάρι και τους αδειάζει

Δημήτρης Μπούζας26 Φεβρουαρίου 2021

Κάποιοι το περίμεναν, κάποιοι άλλοι όχι. Οι τελευταίοι βέβαια αιφνιδιάστηκαν. Μερικοί ευχάριστα και άλλοι δυσάρεστα. Το θέμα αφορά την «ολική επαναφορά» του Ιβάν ύστερα από ένα διάστημα δικαιολογημένης αποψής ή αν θέλετε απουσίας από την πρώτη γραμμή. 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην... μάχη με έναν εντυπωσιακό και εξαιρετικά μηνυματικό τρόπο. Και χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο να ερμηνευτούν οι προθέσεις του κατά πως βολεύει τον καθένα. Το τελευταίο διάστημα δείχνει ολοφάνερα πως αλλάζει τακτική, τρόπο σκέψης αλλά και διαχείρισης όλων των σοβαρών θεμάτων του συλλόγου. 

Κινείται μονόδρομα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία εντοπίζεται πολύ εύκολα από τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του. Δύσκολα λοιπόν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει αυτήν την θεαματική διαφοροποίηση, βλέποντας τον μεγαλομέτοχο να αφήνει στην άκρη τις συνηθισμένες μέχρι τώρα τηλεδιασκέψεις και να αγνοεί την παρουσία των κατ΄ εξοχήν αρμοδίων για συγκεκριμένα θέματα συνεργατών του. 

Ο Ιβάν εδώ και λίγο καιρό σηκώνει ο ίδιος το τηλέφωνο και επικοινωνεί με όσους πλέον εμπιστεύεται, αδιαφορώντας για την άποψη εκείνων που δεν τον έχουν πείσει ή και που τον έχουν απογοητεύσει με την ανικανότητα τους. Μιλάει απευθείας με τον Γκαρσία για θέματα της ομάδας, χωρις τον άσχετο Γερμανό τεχνικό διευθυντή. 

Επικοινωνεί με τον αρχηγό της ομάδας για θέματα της ομάδας, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις απόψεις εκείνων που άρχισε πλέον να πιστεύει ότι δεν αξίζει να τους εμπιστεύεται. Αν κάτι λέει αυτό, νομίζουμε ότι είναι το γεγονός πως ο Ιβάν «μπούχτησε», έπαθε και έμαθε. Οι ζημιές του «όλου οργανισμού» και της επένδυσης του από τους τελευταίους δύο ξενόφερτους αλεξιπτωτιστές τεχνικούς διευθυντές ήταν ιδιαίτερα επώδυνες. Άπειρα τα λάθη τους, ιδιαίτερα του σημερινού. 

Ξεπουλήθηκαν όλα τα ασημικά της ομάδας για ψίχουλα με την δικαιολογία του Financial Fair Play και το ποσό που εισπράχθηκε αντί να καλύψει το υποτιθέμενο ή υπαρκτό κενό, πήγε στράφι σε δύο μεταγραφές εκατομμυρίων που δεν ακούμπησαν την μπάλα. Ότι και να συμβαίνει από όσα προαναφέραμε, εκείνο που φαίνεται ολοκάθαρα είναι ότι ο Ιβάν μάλλον εντόπισε την πηγή του κακού και τι ήταν αυτό που οδήγησε τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ σε αυτήν την τραγική οπισθοδρόμηση. 

Πήρε λοιπόν πάνω του το παιχνίδι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ο ίδιος είναι εκείνος που κλείνει τις συμφωνίες τις οποίες θεωρεί σημαντικές (περίπτωση Δουβίκα). Όσοι τον γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν πως αντιδρά αργά αλλά αυτό οφείλεται στο ότι είναι πολύ συναισθηματικός τύπος και θέλει να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς που επιλέγει να τον πείσουν ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί. 

Συνοπτικά λοιπόν μπορεί να σταθεί όρθια και να θεωρείται τεκμηριωμένη μια άποψη, ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ «αλλάζει», αφήνοντας στην άκρη και μη υπολογίζοντας την γνώμη εκείνων τους οποίους θεωρεί πλέον «καμμένα χαρτιά». Εμπιστεύεται τον Γκαρσία, εμπιστεύεται τον Βιεϊρίνια και όλους όσους έχουν καθαρή σκέψη και καθαρή ψυχή. 

ΥΓ: Ο ταξίαρχος γενικός διευθυντής του Πειραιά δεν είδε τίποτα από όσα συνέβησαν σε βάρος του Σιδηρόπουλου. Ο παρατηρητής δυστυχώς εκείνη τη στιγμή... «πετάχτηκε για τσιγάρα». Το που θα καταλήξει η υπόθεση του ποιητή και στιχουργού της έξαψης; Μάλλον το υποψιάζεστε για να μην πω ότι είστε και σίγουροι. Για εκείνο που θα χρειαστεί βέβαια να περιμένουμε αρκετά, είναι να δούμε αν ο κύριος ταξίαρχος μετά την συνταξιοδότηση του, αναλάβει κι αυτός υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, όπως έκανε στο παρελθόν κι ένας άλλος ομόβαθμος του που «δεν έβλεπε» τα όσα γινόντουσαν στο Φαληρικό στάδιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.