Εντουάρντο: «Εργα και ημέρες» με τον Φερέιρα προπονητή

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Ο Γουίλσον Εντουάρντο που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Αμπέλ Φερέιρα εν όψει του καλοκαιριού, έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του συνεργαζόμενος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ την διετία 2017-2019 όταν ήταν μαζί στην Μπράγκα.

Μάλιστα, ο Εντουάρντο αποτέλεσε μία από τις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα, ιδιαίτερη τη δεύτερη χρονιά, καθώς την πρώτη έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Συνολικά τη διετία του Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα, ο Γουίλσον Εντουάρντο είχε 63 συμμετοχές και 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, τη δεύτερη γεμάτη χρονιά (2018-19) ο Ανγκολέζος είχε 42 συμμετοχές και 16 γκολ.

Ο Ανγκολέζος εξτρέμ μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα. Η Μπράγκα επιχείρησε να διαπραγματευτεί μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως, ο παίκτης ήταν ανένδοτος. Μάλιστα, η απροθυμία του ποδοσφαιριστή να μπει σε διαδικασία συζητήσεων οδήγησε τη Μπράγκα να πάρει την απόφαση να τον παραγκωνίσει πριν ακόμη ξεσπάσει η πανδημία.

Η τελευταία συμμετοχή του παίκτη με τη Μπράγκα καταγράφεται στις 8 Φεβρουαρίου σε αγώνα με την Ζιλ Βιθέντε και, μάλιστα, ως αλλαγή. Έκτοτε στο διάστημα που μεσολάβησε ως τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού στις αρχές Μαρτίου έμενε συνεχώς εκτός αποστολής με εντολή της διοίκησης.

Πρέπει να αναφέρουμε πως πριν από τον παραγκωνισμό του για τον Εντουάρντο είχε εκφραστεί θετικα και ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα, ο Ρούμπεν Αμορίμ. Ακόμη και μετά τη μετακόμισή του στη Σπόρτινγκ, ο 29χρονος Ανγκολέζος συνεχίζει να απασχολεί τον πρώην, πλέον, τεχνικό της Μπράγκα. Μάλιστα, πορτογαλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τη Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Γουίλσον Εντουάρντο ενόψει της νέας σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.