Έντονος εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για τους ορισμούς Κλάτενμπεργκ

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2021

των Ζαϊρη - Καστάνη

Εξαιρετικά ενοχλημένοι είναι στον ΠΑΟΚ για τους ορισμούς διαιτητών από τον Κλάντεμπεργκ, ειδικά τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές.

Η αρχή έγινε με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Λαμία. Ο Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε στην Τούμπα μετά από τιμωρία πέντε αγωνιστικών και ελέγχεται για το γκολ της Λαμίας που ξεκίνησε απο φάουλ του Μπεχαράνο στον Τσιγγάρα. 

Ακολούθησε ο ορισμός του Φωτιά στα Ιωάννινα, που δεν έδωσε αμέσως, ενώ είχε ξεκάθαρη οπτική επαφή, το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Επρεπε να τον καλέσει ο VAR, να του επισημάνει πως η μπάλα χτύπησε σε χέρι παίκτη του ΠΑΣ για να δει την οθόνη και εν τέλει να σφυρίξει την παράβαση.

 Τώρα έχουμε το εξής παράδοξο για το ματς της Κυριακής. Ο Κουτσιαύτης ορίστηκε στο παιχνίδι, στο παρελθόν δεν είχε δώσει αφορμές για παράπονα, όμως στο VAR ορίστηκε ο Κρίστοφερ Κριστόφερσεν.

 Εδώ έγκειται ο “πονηρός” ορισμός σύμφωνα με όσα έλεγαν στην Μικράς Ασίας, εστιάζοντας στην συνεργασία ενός Ελληνα και ενός ξένου διαιτητή. Θυμίζουμε πως βοηθοί του Κουτσιαύτη είναι οι Κωσταράς και Παπαδάκης, τέταρτος ο Καραντώνης, ενώ στο VAR θα είναι και ο Σαμοϊλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.