Έντονο ενδιαφέρον από Παρτιζάν για Τσίμιροτ

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Στο στόχαστρο της Παρτιζάν βρίσκεται ο Γκόικο Τσίμιροτ όπως αναφέρουν σέρβικα ρεπορτάζ, με την Σταντάρ Λιέγης να έχει θέληση να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο βελγικός σύλλογος προτιμά να μην τον χάσει ελεύθερο, αλλά να πάρει κάποιο αντάλλαγμα κατά την παραχώρησή του. Η Παρτιζάν φαίνεται να είναι πρόθυμη να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να έρθει η συμφωνία έναντι ενός λογικού αντιτίμου.

Μεγάλο προσόν του 29χρονου, που κάνει τους «ασπρόμαυρούς» να δελεάζονται ακόμα περισσότερο πέρα από τις αγωνιστικές ικανότητες του παίκτη, είναι το γεγονός πως παρότι είναι Βόσνιος, κατέχει σερβικό διαβατήριο, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα καταλάβει θέση ξένου στην ομάδα.

Ο Τσίμιροτ βρίσκεται στο Βέλγιο εδώ και 4.5 χρόνια, όταν δηλαδή πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Σταντάρ, έχοντας πραγματοποιήσει 167 συμμετοχές και μένει να δούμε αν θα ξαναφορέσει μέσα στο επόμενο διάστημα ξανά τα ασπρόμαυρα, αλλά αυτή τη φορά της Παρτιζάν.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.