Έντονη ανησυχία στον Ηρακλή για τη διαιτησία

Γιάννης Τσερβίνης17 Νοεμβρίου 2022

Στον Ηρακλή επικρατεί από τις αρχές της εβδομάδας «συναγερμός» για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό, μιας και υπάρχουν κάποια γεγονότα που έχουν «θορυβήσει» τους διοικούντες. 

Πρώτον ο ορισμός του αγώνα Σάββατο μεσημέρι στη 13:45, έστω και αν αυτός είναι τηλεοπτικός.  Δεύτερον το γεγονός ότι ο προσεχής του αντίπαλος κερδίζει πολύ εύκολα πέναλτι (σε αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος) δεν έχει περάσει απαρατήρητο. 

Τρίτον ότι η φιλική αναμέτρηση του καλοκαιριού μεταξύ των δύο ομάδων (με τον Ηρακλή να είναι πολύ καλύτερος και να χάνει πάμπολλες κλασικές ευκαιρίες) κρίθηκε από ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι. 

Οι κυανόλευκοι έμαθαν για τον ορισμό του διαιτητή του σαββατιάτικου αγώνα και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μελιτζανίδη, ο οποίος ήταν και στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας όπου υπήρχαν πολλά παράπονα.

Ο ορισμός αυτός όπως ήταν φυσικό προκάλεσε έκδηλη ανησυχία στη Μίκρα, αλλά αυτό το οποίο στους κυανόλευκους, πρέπει να ρίξουν βαρύτητα στο αγωνιστικό κομμάτι και να αποδείξουν μέσα στο χορτάρι ότι είναι η καλύτερη ομάδα από τον Πανσερραϊκό δίχως να ασχολούνται με τον διαιτητή της αναμέτρησης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.