Ανησυχία στην Φενέρμπαχτσε: Θα συλληφθεί ο Περείρα στη Αθήνα;

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε, όπως αναφέρουν τούρκικα ΜΜΕ, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Βίτορ Περείρα, κινδυνεύει να συλληφθεί στην Αθήνα, έπειτα από τα επεισόδια του 2015 στο ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014/15, ο Πορτογάλος προπονητής είχε αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» και στο δραματικό παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε κάνει κάποιες χειρονομίες προς την πλευρά των οργανωμένων οπαδών των «πρασίνων», που απάντησαν με ρίψη αντικειμένων και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για υποκίνηση βίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργεια του αυτή.

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της "απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού"» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα της «FotoSpor».

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον τελευταίο μήνα δέχεται έντονη κριτική από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ δεν είναι και οι καλύτερες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.