Εντολές για γκολ και μηδέν παθητικό

Γιώργος Καστάνης24 Αυγούστου 2020

Είναι ξεκάθαρο, μιας και βρισκόμαστε στη τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πολλά για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, πως έχουν δοθεί συγκεκριμένες εντολές στους παίκτες, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Φερέιρα και στα οικογενειακά διπλά ζητά συγκεκριμένα πράγματα.

Κατοχή της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πλαγιοκοπήσεις, φάσεις που θα δημιουργηθούν για να παραβιαστεί η αντίπαλη εστία, προκειμένου να έρθουν τα γκολ που θα οδηγήσουν την ομάδα στην μεγάλη πρόκριση. Τα γκολ αποτελούν την ουσία, ενώ βαρύτητα δίδεται και στην αμυντική διάταξη της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως με την επιλογή τριών κεντρικών αμυντικών και δύο παικτών που θα παίζουν γρήγορα από τα άκρα, μπορεί να διασφαλίσει για την ομάδα του, το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Όπως το πέτυχε στα ματς των πλέι οφ, με την εφαρμογή του ίδιου συστήματος. Εκεί έχει δώσει βαρύτητα, χωρίς αυτό να σημαίνει, πως δεν στέκεται και σε άλλες «κατευθύνσεις» που είναι απαραίτητες για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.