Έντιν Τέρζιτς: «Είμαστε περήφανοι για τον Αλέ, συγκινητική στιγμή το ντεμπούτο του»

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2023

Σήμερα η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Αούγκσμπουργκ (16:30), εντός έδρας στο πλαίσιο της επανέναρξης της Bundesliga με τους Βεστφαλούς να γιορτάζουν και μια πολύ σημαντική επιστροφή. Πιο συγκεκριμένα όπως είχε γίνει από χθες γνωστό ο Σεμπάστιαν Αλέ είναι ξανά πλέον διαθέσιμος για τον προπονητή του, Έντιν Τέρζιτς κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης.

«Είμαστε απλά χαρούμενοι που ήταν πλήρως ανήκει ξανά στην ομάδα, είμαστε περήφανοι για αυτόν, για τον τρόπο που αγωνίστηκε αυτή την περίοδο. Το ντεμπούτο του θα είναι μια συγκινητική στιγμή. Το ερώτημα δεν είναι πλέον αν θα συμβεί, αλλά πότε», αναφέρει αρχικά ο Τέρζιτς για να προσθέσει

«Για αυτόν, η χειμερινή διακοπή ήταν μικρότερη από ό,τι για τους άλλους, δούλευε μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου εδώ. Και μεταξύ των διακοπών, δούλεψε επίσης σκληρά, το έβλεπες αυτό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα, αν κοιτάξετε απλώς την ασθένεια. Αλλά αν κοιτάξετε επίσης παραπέρα, το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έπαιξε ήταν με τον Άγιαξ στα τέλη Μαΐου».

Μάλιστα όπως έχει γίνει επίσης γνωστό από χθες μετά από αίτημα του ίδιου του ποδοσφαιριστή στον χορηγό του την Puma, ο Ιβοριανόςέχει ζητήσει να αναγράφεται στα παπούτσια με τα οποία θα αγωνιστεί «Γ@@@ τον καρκίνο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.