Εντιαγέ: «Αυτή η νίκη είναι μία συγγνώμη προς τους φιλάθλους μας...»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2021

Ο Εντιαγέ μίλησε για την εμφάνισή του και την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δική του ασίστ: «Το τελείωμα ήταν του Ντάνιελ. Έκανε εξαιρετικό άγγιγμα και τελείωμα. Αν δεν έκανε αυτό το τελείωμα, δεν θα μιλούσαμε για αυτή τη φάση. Σημασία έχει το γκολ.»

Για τη νίκη μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ: «Ήταν καταστροφή η τελευταία εβδομάδα. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσουμε. Σήμερα, ήταν μια ευκαιρία να αγωνιστούμε, να πετύχουμε μια σημαντική νίκη. Ήταν όντως μια σημαντική νίκη, στην οποία δείξαμε χαρακτήρα. Κατά κάποιο τρόπο, είναι σαν μια συγγνώμη προς τους φιλάθλους μας για την τελευταία αγωνιστική.»

Για το αν ήταν δύσκολο ψυχολογικά να μείνει το μηδέν πίσω: «Πράγματα σαν αυτά συμβαίνουν. Έχουμε παίκτες που έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την βαριά ήττα της τελευταίας εβδομάδας. Το σημαντικό είναι να προχωράς. Δεν προλαβαίνεις να σκύψεις κεφάλι γιατί υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Μπορέσαμε και αντιδράσαμε για να έρθει η νίκη σήμερα.»

Για το πως είναι να μπαίνει στην θέση του Μπερτόγλιο: «Υπάρχει ένας Φακούντο, ένας Μπερτόγλιο. Είναι ένας. Μας λείπει πολύ. Είναι πολύτιμος για εμάς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.