Τζέγκο: «Ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του πρότζεκτ»

Γιώργος Στράντζαλης18 Αυγούστου 2020

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Γιώργος Στράντζαλης

Μετά από δύο χρόνια στην Αυστρία, όπου φόρεσα τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς και της Αούστρια Βιέννης, ο Τζέιμς Τζέγκο– ή Τζίμι, όπως θέλει να τον φωνάζουν – αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον. Απέρριψε προτάσεις από την Αγγλία και την Πορτογαλία, διότι στην κουβέντα που έκανε με τους ανθρώπους του Αρη δελεάστηκε περισσότερο με το πρότζεκτ των Κιτρινόμαυρων. 

Ο 28χρονος διεθνής Αυστραλός μέσος μίλησε στο metrosport.gr και δήλωσε ενθουσιασμένος που είναι μέλος αυτής της προσπάθειας και έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες.

“Κάθε απόφαση που παίρνεις στη ζωή πρέπει να προέρχεται από έρευνα. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους προτού έρθω (βλ. Μπάμπης Λυκογιάννης) και όλοι είχαν θετική αντίδραση. Μίλησα επίσης με τον Άγγελο Χαριστέα και τον κόουτς και κατάλαβα ότι κάτι καλό δημιουργείται εδώ, ένα αξιόλογο πρότζεκτ. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

“Η απόφασή μου είναι μεγάλη και σημαντική. Θέλω να κάνω κάτι στην καριέρα μου για το οποίο ο κόσμος θα με θυμάται και ο Αρης είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ, με φιλοδοξίες και δίψα για διακρίσεις. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ιδανικό να βρίσκεται σε έναν σύλλογο με πίεση”, 

Για τη θέση του στο γήπεδο: “Δουλειά μου στο γήπεδο είναι να κερδίζω την μπάλα και να την μοιράζω για να δημιουργούμε καταστάσεις. Στην Αυστρία έπαιζα 6άρι, αλλά πέρυσι αγωνίστηκα και ως εσωτερικός μέσος (σσ 8άρι). Η θέση μου στο γήπεδο εξαρτάται από την ισορροπία της ομάδας”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.