«Ενθουσιασμένος ο Φάρκε με τον Γιαννούλη»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Άγγλος δημοσιογράφος Ρομπ Μπάτλερ.

Ο δημοσιογράφος του BBC Radio, έδωσε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο «Νησί» αναφορικά με την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη, στη Νόριτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσία του Γιαννούλη και μιλώντας με τον προπονητή της Νόριτς, τον Φάρκε, μου ανέφερε και ο ίδιος πως είναι ενθουσιασμένος με την παρουσία του παίκτη στην ομάδα. Δεν έχει αρχίσει ακόμα προπονήσεις καθώς θα πρέπει να βγει η άδεια εργασίας του την επόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος κάνει ατομική προπόνηση στο σπίτι καθώς τον έχουν προμηθεύσει με όλα όσα χρειάζεται».

Για να προσθέσει: «Υπάρχει μία επιδιμία τραυματισμών στη θέση του αριστερού μπακ και η ανάγκη για προσθήκη ενός αριστερού μπακ ήταν επιβεβλημένη. Η μεταγραφή του Δημήτρη δείχνει ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και πόσο μάλλον όταν δίνει ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατομμυρίων λιρών για να τον κάνει δικό της (σε περίπτωση ανόδου), ποσό αρκετά ψηλό για τα δεδομένα της ομάδας. Η Νόριτς σε περίπτωση ανόδου θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 140 εκατομμυρίων λιρών που δίνονται σε δόσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.