Εντείνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις-Πού ενισχύονται τα μπλόκα (vid)

Γιάννης Τσερβίνης02 Δεκεμβρίου 2025

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. 

Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να κάνουν Χριστούγεννα στο δρόμο εάν δεν ικανοποιηθούν όλα τους τα αιτήματα. Μέχρι στιγμής το παρών δίνουν στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, στο τελωνείο των Ευζώνων και στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Καρδίτσα. Επίσης κινητοποίηση υπάρχει σε Ημαθία, Ευζώνους, Νέα Χαλκηδόνα, Θεσσαλονίκης και στα σύνορα στη Δοϊράνη.

Όσον αφορά τα Μάλγαρα οι αγρότες έκλεισαν τη Δευτέρα και τα δύο ρεύματα από και προς Θεσσαλονίκη, ωστόσο την Τρίτη η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Στο πιο κεντρικό κεντρικό μπλόκο, αυτό της Νίκαιας στη Λάρισα, η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης, παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, με την κυκλοφορία να γίνεται μέσω του κόμβου του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα, ότι στο μπλόκο της Νίκαιας θα φτάσουν την Τρίτη τρακτέρ και από άλλα χωριά της Λάρισας, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό τους σε περισσότερα από 1.000.

Περισσότερα από 150 είναι τα τρακτέρ που έχουν έρθει σταδιακά και μέσα από χωράφια στους Ευζώνους σπάζοντας τα μπλόκα της αστυνομίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.