ΠΑΟΚ: Εντατικές επαφές σε δύο μέτωπα

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

των Γιώργου Καστάνη, Γιωργου Ζαΐρη 

Τα φώτα της δημοσιότητας για τον ΠΑΟΚ αναμφίβολα “πέφτουν” στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που αναμένεται να διεξαχθεί στην Τούμπα, (θα είναι ο πρώτος του 2022), όμως όλη η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται, με διαρκείς συσκέψεις και επαφές με τους ενδιαφερόμενους παίκτες.

Ο Ισπανός αμυντικός Γιοάν Σάστρε που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Απέμεναν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και την Μαγιόρκα που έχει αυτή την στιγμή τα δικαιώματα του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ με το “καλημέρα” του 2022, υποδέχθηκε τρεις παίκτες στο ρόστερ του και αποχαιρέτησε έναν. 

Επέστρεψαν, όπως είναι γνωστό οι Ζαμπά και Τσόλακ, για τους οποίους ο Λουτσέσκου (όπως μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 4 στο σημερινό ρεπορτάζ) δηλώνει πως τους υπολογίζει (όπως είχε αναφέρει η Μ στο πρόσφατο ρεπορτάζ), ενώ σήμερα αναμένεται να προστεθεί και ο Σάστρε στο ρόστερ της ομάδας. Αποχώρησε όπως είναι γνωστό ο Καγκάβα και άδειασε μία θέση ξένου παίκτη.

Πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση του ΠΑΟΚ και σε άλλες θέσεις που έχουν εντοπιστεί αδυναμίες. Οπως είχαμε αναφέρει, στην Μικράς Ασίας και με την έλευση του Ζοσέ Μπότο “καίγονται” για ένα δεκάρι. Για έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα της επίθεσης, είτε δεξιά, είτε αριστερά. Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα. Παράλληλα όμως θέλουν και ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Χθες εξάλλου αναφέραμε, πως έχει εντοπιστεί παίκτης που μπορεί να παίξει με ευχέρεια στον άξονα, όμως μέχρι χθες δεν είχαν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Από την Πορτογαλία είχε γίνει γνωστό πως ο 23χρονος μέσος Αντρέ Φράνκο που ανήκει στην Εστορίλ βρίσκεται στο στόχαστρο, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Η πληροφορία που προέκυπτε ήταν πως εξετάστηκε η περίπτωσή του, όμως το θέμα δεν προχωράει, προφανώς διότι στον ΠΑΟΚ καλοβλέπουν μία άλλη περίπτωση για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή.

Το πιο σημαντικό αυτή την χρονική στιγμή, είναι πως γίνονται εντατικές επαφές σε δύο “μέτωπα” για την ενίσχυση. Η συνεργασία των Μπότο και Λουτσέσκου είναι θετική, υπάρχει μία ιεράρχηση των περιπτώσεων που έχουν ξεχωρίσει, ενώ έχουν γίνει και απευθείας επαφές με παίκτες που μπορούν να έρθουν στην Τούμπα. 

Πολύ σύντομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα για την ενίσχυση της ομάδας. Η οποία βεβαίως, από σήμερα, ξεκινά μία νέα προσπάθεια με συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.