Εντατικές επαφές Ρέμπε για μέσο και μεσοεπιθετικό

Κώστας Πετρωτός03 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει εντατικά να συμπληρώσει τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της φετινής ομάδας και ο Όλαφ Ρέμπε βιώνει έναν πυρετό επαφών προκειμένου να φέρει στην Τούμπα έναν μέσο και έναν μεσοεπιθετικό (από την στιγμή που ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου).

Η περίπτωση του Φίλιπ Μπράνταριτς ήταν και χθες ψηλά στο προσκήνιο και μάλιστα η Κάλιαρι άναψε «πράσινο φως» για τον δανεισμό του 28χρονου Κροάττη μέσου στον ΠΑΟΚ, κάτι που αποτελεί και διακαή δικό του πόθο, αφού προτιμά να έρθει στην Ελλάδα σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, παίζει Ευρώπη και έχει έναν προπονητή που τον πιστεύει και δύο χρόνια πριν ήθελε να τον πάρει στην Μπράγκα, παρα να πάει στην Ισπανία.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπράνταριτς με τους δικούς του όρους. Γι αυτό και χθες το βράδυ η υπόθεση είχε φτάσει στο σημείο που ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να ρίξει τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει στον παίκτη (οι ετήσιες απολαβές του στην Κάλιαρι είναι κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ) για τους μήνες που θα είναι στην ομάδα.

ΠΑΟΚ: Μιλάει με Κάλιαρι για Ντεσπότοφ, τον θέλει πακέτο με Μπράνταριτς

Παράλληλα, ο Ολαφ Ρέμπε συνέχιζε και τις επαφές για άλλους παίκτες, χωρίς να αποκλείεται να εχει προχωρήσει και άλλη περίπτωση παίκτη. Πάντως, μία φήμη που προέκυψε για τον Μαμαντού Λουμ της Πόρτο δεν επιβεβαιωνόταν ούτε από την Ελλαδα, ούτε από την Πορτογαλία.

Κρούση σε Σπόρτινγκ για Ντιαμπί

Εξάλλου, χθες έγινε γνωστό ότι ο Ολαφ Ρέμπε χτύπησε την πόρτα της Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Αμπντουλαγιέ Ντιαμπί, χωρίς ωστόσο μέχρι το βράδυνα υπάρχει καταγεγραμμένη απάντηση. Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός (έχει καταγωγή από το Μάλι) έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Λισσαβόνας ως το 2023 και πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Μπεσίκτας (37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 3 ασίστ).

Ο Ντιαμπί ξεκίνησε την καριέρα του από την Σεντάν και πέρασε στη συνέχεια από τις Λιλ, Μουσκρόν και Κλαμπ Μπριζ, ενώ η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τον απέκτησε τον Αύγουστο του 2018.

Με την πορτογαλική ομάδα κατέγραψε σε δύο σεζόν 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ και έχοντας 8 ασίστ.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (3/10)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.