Εντατικές επαφές ΠΑΟΚ - Τσέλσι για νέο δανεισμό του Μπάμπα

Κώστας Πετρωτός07 Αυγούστου 2021

Ξεκάθαρη στόχευση στην παραμονή του Ραχμάν Μπάμπα στην Τούμπα δείχνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr.

Η περίπτωση του Γκανέζου αριστερού μπακ ήταν σταθερά μέσα στη λίστα του Δικεφάλου, όπως είχε σημειώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ το Metrosport.gr, και πλέον ο ΠΑΟΚ έχει μπει εντατικά σε διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για να ανανεώσει τον δανεισμό του 24χρονου ποδοσφαιριστή.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δείχνει αρκετά πιθανό εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. 

Καθοριστική ως προς αυτή είναι η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειχνε θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Αυτή την περίοδο ο Μπάμπα συμμετέχει στο προπονητικό καμπ της  Τσέλσι, πηγαίνει πολύ καλά στα φιλικά και στις προπονήσεις, ωστόσο η παρουσία των Τσίλγουελ, Έμερσον και Αλόνσο, στις θέσεις για το αριστερό άκρο στο ρόστερ της ομάδος, δεν του αφήνει περιθώρια παραμονής εκεί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Metrosport.gr, ο δανεισμός θα συνοδεύεται και από buy - out, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει και μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την λονδρέζικη ομάδα, καθώς αυτό που ισχύει τώρα έχει διάρκεια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.