Ένταση στην εκπομπή της Γερμανού με την Κοραλία Καράντη!

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2021

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών της στο Mega, προ ημερών έκανε λόγο η ηθοποιός Κοραλία Καράντη, παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» είπε σε πολύ έντονο ύφος η Κοραλία Καράντη.

Επίσης είπε στη Ναταλία Γερμανού «θα έπρεπε να με εχετε προειδοποιήσει γι' αυτό» εννοώντας ότι θα έκαναν ρεπορτάζ για το θέμα.

Μάλιστα, υπήρξε και μια στιγμή κατα την οποία με ένταση στη Ναταλία Γερμανού λέγοντας οτι την κανιβαλίζουν και ότι έπρεπε να της είχε γνωστοποιηθεί το ρεπορτάζ για να υπάρξει αντίλογος.

«'Ελεος με την ανθρωποφαγία» είπε σε άλλο σημείο η κυρία Καράντη.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων»

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Γιατί είναι γυναίκα, αυτό ήθελα να πω. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη» είπε επίσης η ηθοποιός.

Τι είχε πει η Καράντη;

Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» είχε πει προ ημερών η κυρία Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν.Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία...» είχε πει.

Η τοποθέτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.