Προσωρινή διακοπή, διάρκειας τριών λεπτών, σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Γ.Σ. Κορωπίου, όταν η ένταση στις κερκίδες μεταφέρθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, αναγκάζοντας τους διαιτητές να παρέμβουν δραστικά.
Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή των γεγονότων, η διακοπή αποφασίστηκε προκειμένου να απομακρυνθεί φίλαθλος των γηπεδούχων, ο οποίος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο φίλαθλος απευθύνθηκε στον διαιτητή λέγοντας: «Πρόσεξε καλά και πέρνα το μήνυμα και στους άλλους, το παιχνίδι το παρακολουθεί ο Σβερκούνος».
Η κατάσταση κλιμακώθηκε κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης του εν λόγω φιλάθλου καθώς στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Ηλίας Κατσάρης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά προς την αποστολή του Γ.Σ. Κορωπίου. Ο κ. Κατσάρης ακούστηκε να φωνάζει προς τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας: «Τους αληταράδες όλους που έχεις μαζέψει εδώ» και «Αλήτες, ε αλήτες», με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και ο ίδιος από την κερκίδα ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και να συνεχιστεί ο αγώνας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου μετά την παρέλευση των τριών λεπτών και την αποκατάσταση της τάξης στις εξέδρες, ωστόσο τα γεγονότα αναμένεται να απασχολήσουν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Ο φίλαθλος που απομακρύνθηκε ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος αργότερα υποστήριξε: «Οι λέξεις και οι εκφράσεις που αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι συγκεκριμένοι διαιτητές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου. Καθόμουν στις κερκίδες μαζί με την οικογένειά μου και φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς δεν είμαι παράγοντας της γηπεδούχου και δεν είχα καμία εμπλοκή στα γεγονότα.
Ήδη επικοινώνησα με τον νομικό σύμβουλο της ΕΟΚ, εκθέτοντάς του ακριβώς τι συνέβη. Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες των αρμόδιων οργάνων της Ομοσπονδίας. Σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί η αλήθεια και δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, καθώς υπάρχει βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μου.
Οι διαιτητές οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν πρέπει να κατασκευάζουν φανταστικές ιστορίες για να γίνονται αρεστοί στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους αξιωματούχους της ΕΟΚ, θίγοντας την υπόληψη ανθρώπων — κάτι που θεωρώ πως ούτε η ίδια η Ομοσπονδία επιθυμεί».