Ένταση με Γεωργιάδη στη Βαρβάκειο - «Ελάτε να τα πείτε. Μας βλέπουν στην τηλεόραση»

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη στη Βαρβάκειο αγορά έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης για έλεγχο των τιμών και των προϊόντων. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι τιμές στην Βαρβάκειο είναι ίδιες με το Πάσχα και σημείωσε ότι θα “κυνηγά” τα καταστήματα, τα παιχνιδάδικα, τα κρεοπωλεία, τα σουπερμάρκετ για όσο καιρό χρειαστεί.

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Να είμαι δίπλα στον καταναλωτή, να είμαι δίπλα στον συμπολίτη που τώρα περνάει δύσκολα και πιέζεται. Άρα όσο χρειαστεί θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υπήρξαν και πολίτες που θέλησαν να εκφράσουν τα παράπονα τους στον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος από τους πολίτες ανέφερε, «θα τα πω», με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρει χαρακτηριστικά, «Ελάτε να τα πείτε. Μας βλέπουν στην τηλεόραση», ενώ ένας πελάτης του είπε, «Ορισμένα πράγματα, κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ορισμένα σούπερ μάρκετ κοροϊδεύουν».

Στη συνέχεια, μία κυρία σημείωσε, «Παράπονο για το καλάθι του νοικοκυριού. Μας κοροϊδεύουν στα σούπερ μάρκετ, έχουν μόνο τις ετικέτες τις δικές τους. Γιατί;» , με τον Υπουργό Ανάπτυξης να απαντάει, «Είναι 80-20 πια, είναι μετρημένα. Αν εξαιρέσεις μια αλυσίδα, όλες οι άλλες έχουν πιο πολλά επώνυμα πια. Έχουν αυξηθεί τα επώνυμα πολύ...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.