Ένταση ανάμεσα στην Τζίμα και στον Πρετεντέρη για τις δηλώσεις Καραμανλή

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Στο χθεσινό (27/3) κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega υπήρξε ένταση ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών.

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», δήλωσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών. Ο Γιάννης Πρετεντέρης ανέφερε: «Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που δεν είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη δεν είναι εθελοντική διαδικασία. Αρκεί να υπάρχει κατηγορία και αντικείμενο».

«Φαντάζομαι ότι ο κ.Καραμανλής αν αποφασίσει να το πει αυτό, το αξιολογεί και πολιτικά. Καταλαβαίνει δηλαδή την αξία του να το πεις κιόλας, πέρα από το αυτονόητο ότι όλοι προφανώς είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης, όποτε αυτό χρειαστεί», τόνισε η Τζίμα με τη σειρά της.

Ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Mega, όμως, στη συνέχεια είπε ότι εφόσον υπάρχει το άρθρο 86 του Συντάγματος, ο Κώστας Καραμανλής προφανώς και αναφερόταν στην βουλευτική ασυλία, επομένως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι.

Και η Ράνια Τζίμα απάντησε: «Όχι δεν ξεχνάμε τίποτα βασικό, αλλά αν ήτανε μόνο αυτονόητο...», με τον Γιάννη Πρετεντέρη να συνεχίζει: «Μα είναι απολύτως αυτονόητο. Είναι Σύνταγμα αυτό. Είναι απολύτως αυτό και κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο! Τελείωσε αυτό!», και με τη σειρά της η Τζίμα να είπε: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη! Η δική μου είναι άλλη. Το Σύνταγμα είναι ένα και οι απόψεις πάνω στις πολιτικές τοπετήσεις μπορούν να είναι περισσότερες από μία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.