Ενσταση Αετού Βαρβάρας-για αναγραμματισμό και ότι θα πέσει στο κενό, αναφέρει η Αγ. Μαρίνα

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Ενσταση κατέθεσε ο Αετός Βαρβάρας για το παιχνίδι του με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική που έληξε 1-1. Αναφορά κάνει για παίκτη 52 ετών του Μέγα με ανενεργό δελτίο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα την κερδίσει.  Αν κερδίσει την ένσταση ο Αετός θα πάρει το παιχνίδι που είχε λήξει 1-1, με τέρματα 3-0, ενώ θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την Αγ. Μαρίνα.

Πλέον αναμένεται η απόφαση ΕΠΟ. 

Στην αντίπερα όχθη δεν ανησυχεί ο Μ. Αλεξ. Αγ. Μαρίνας και όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Ανδρέας Καλαιτζίδης η ένσταση θα πέσει στο κενό.

Ακόμη είπε στη «M»: Δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθούμε για έναν αναγραμματισμό. Αντί να πατηθεί δηλαδή στο ηλεκτρονικό φύλο αγώνα Αργυρόπουλος Μάριος πατήθηκε Αργυρόπουλος Ιωάννης που είναι 52 ετών και με ανενεργό δελτίο εδώ και 15 χρόνια προσθέτοντας: Τα παιχνίδια κρίνονται στο γήπεδο». 

ΘΕΜΑ ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ

Η βαθμολογία έχει ως εξής

2ος όμιλος

Β. ΤΕΡΜ.

1. Βατανιακός 12 9-1

2. Μ Αλεξ Αγ Μαρίνας 10 7-3

3. Αναγέννηση Επανομής 9 6-4

4. Αετός Βαρβάρας 6 3-2

5. Μ. Θύελλα Λυκόστομου 3 3-7

6. Απόλλων Ευρωπού 1 3-8

7. Ερμής Αμυνταίου 1 2-8

Δεν έκαναν ρεπό Αγ. Μαρίνα και Επανομή, 6η Αγωνιστική: Απόλλων Ευρωπού-Ερμής Αμυνταίου, Βατανιακός-Επανομή, Αετός Βαρβάρας-Μ. Θύελλα Λυκόστομου. 7η Αγωνιστική: ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 11/06/2023 17:00, ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΟΥ, ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ/ΡΟΣ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.