Ενρίκε: «Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου από μένα»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2022

Ο Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στην οποία ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για τις προπονητικές του ικανότητες, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Ο στόχος μου, όπως μου είπε ο πρόεδρος όταν ανέλαβα αυτή τη μοναδική θέση ήταν να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ομάδα. Πάντα παίζουμε με το ίδιο στιλ, με σκοπό να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια μας σε σχέση με τον αντίπαλο. Θυμάμαι τώρα τους επικριτές μου, όμως να ξέρετε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφάιρου από μένα. Αυτό πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσουμε επτά ματς σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που να συμμετέχει στο τουρνουά και να μας αποκλείει από τις υποψήφιες για να αναδειχθούμε οι καλύτεροι. Θα πολεμήσουμε στο Κατάρ, δεν θα πεθάνουμε από φόβο. Δεν ανησυχώ που έχουμε νεαρή ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αντέχουν την πίεση. Δεν κοιτάζω τους συλλόγους. Πολλοί από αυτούς τους επτά που παίζουν στην Μπαρτσελόνα, είχαν παίξει και πριν στην εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.