ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό, στα ύψη η αγωνία για Πασχαλάκη!!

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με την Γάνδη και για τις οποίες ενημέρωσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, αποτελούν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ στο δελτίο τύπου της προπόνησης, ο Πασχαλάκης εξαιτίας των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ακολούθησε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία κατά την διάρκεια της ημέρας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Δικαιολογημένα η αγωνία για τον Πασχαλάκη είναι στα ύψη, καθώς με τις εμφανίσεις του, τους τελευταίους μήνες, έδωσε βαθμούς στον ΠΑΟΚ και πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ως βασικοί εναντίον της Γάνδης ακολούθησαν αποφόρτιση, ενώ η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.