«Όλοι δίπλα στον Ηρακλή» -Τα μηνύματα της συγκέντρωσης που οργάνωσε ο Καράογλου

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2021

«Ενότητα, συσπείρωση, αποφασιστικότητα, μαζική και δυναμική στήριξη της προσπάθειας του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2»! Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της χθεσινής συγκέντρωσης που οργάνωσε ο γνωστός Ηρακλειδέας Βουλευτής, Θόδωρος Καράογλου, για την υποστήριξη του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Έχοντας στο πλευρό του τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Κώστα Ιωακειμίδη και τον εκπρόσωπο του Νέου Γ.Σ. Ηρακλής κ. Βασίλη Χωματά, ο κ. Καράογλου προέτρεψε τους δεκάδες παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να υποστηριχθεί έμπρακτα η αγαπημένη τους ομάδας.

Άλλωστε, ο στόχος που αξίζει και αρμόζει σε ένα ιστορικό αθλητικό μέγεθος όπως ο Ηρακλής, είναι σαφής. Να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, εκεί απ’ όπου δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά.

«Ο Ηρακλής είναι ιδέα και η μεγάλη μας αγάπη. Όλοι οφείλουμε να υποστηρίξουμε την σημαντική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με μπροστάρη τον Στράτο Ευγενίου και να γίνουμε συμμέτοχοι στην επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου μας», τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου, δίνοντας το στίγμα των κινήσεων που πρέπει να γίνουν εκ μέρους σύσσωμης της οικογένειας του Ηρακλή. «Από αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος τη ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, ζήτησε συσπείρωση της προσπάθειας που ξεκίνησε. «Ο αναγεννημένος Ηρακλής είναι υπόθεση όλων μας» τόνισε. Και συνέχισε: «Αυτό που είναι σίγουρο και εγώ εγγυώμαι είναι ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων του Ηρακλή, ο Ηρακλής μας θα εκπέμπει υγεία, διοικητική, οικονομική, αγωνιστική και θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2».

Στο κάλεσμα του Βουλευτή της ΝΔ ανταποκρίθηκαν σημαίνοντες προσωπικότητες της «κυανόλευκης» οικογένειας από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, τον επιστημονικό χώρο, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή και φιλάθλων του Ηρακλή από διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου και Μιχάλης Κούπκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών και Διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Σάκης Παπαγεωργίου, ο πολιτευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης και το πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.