«Ενός λεπτού σιγή» για τον... Εμπαπέ στα αποδυτήρια της Αργεντινής- Τρελό τρολάρισμα

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Ολόκληρος ο πλανήτης σε κάθε γωνιά του πανηγύρισε τη κατάκτηση του Μουντιάλ από την Εθνική Αργεντινής, όντας όλοι μάρτυρες στις πιο λαμπρές στιγμές της ιστορίας του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που ακόμη και σε αυτές τις ένδοξες στιγμές, δεν χάνουν την όρεξή του για πείραγμα και τρολάρισμα στους ηττημένους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, που μετά την απρεπή χειρονομία με τα γάντια, συνέχισε το τρολάρισμα προς τους Γάλλους στα αποδυτήρια. 

Στα πανηγύρια, λοιπόν, που ακολούθησαν μετά την κατάκτηση στήθηκε μεγάλος χορός, τον οποίο ο πορτιέρε «διέκοψε» για έναν απίστευτο λόγο. Εκεί που όλοι είχαν στήσει τρενάκι και γιόρταζαν ξέφρενα, ο Μαρτίνες σταματά και απαιτεί ενός λεπτού σιγή για τον... Κιλιάν Εμπαπέ! Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο:

@espnfc Emiliano Martínez during #Argentina’s dressing room celebration (via nicolasotamendi30/IG) #messi #mbappe #worldcup #qatar #futbol #soccer ♬ original sound - ESPN FC

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.