Ενωμένος και πανίσχυρος για το repeat ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2020

Εμπιστοσύνη στην ομάδα και προσήλωση στους στόχους της φετινής σεζόν ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης στην προχθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχε τόσο με τους παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, όσο και με τους επιτελείς του.

Ο Σαββίδης ήταν ενωτικός, ζήτησε εγρήγορση από όλους, μετέφερε την πεποίθησή του πως κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για το παραμικρό και παρότρυνε τον Φερέιρα και τους αρχηγούς να περάσουν το μήνυμα στα αποδυτήρια: “Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά. Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απέφυγε να ασκήσει έντονη κριτική για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Λαμία, από τα λεγόμενά του όμως, άφηνε να εννοηθεί πως θέλει να δει βελτίωση, καθώς ακολουθούν συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και στους δύο εγχώριους θεσμούς.

Ενα από τα πιο σημαντικά μηνύματα, είναι αυτό της ενότητας. Η οποία πρέπει να διατηρηθεί στο ακέραιο για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο του. 

Ο Σαββίδης επανέλαβε αρκετές φορές την φράση: “Μην φοβάστε τίποτα”, είπε όμως και το: “Να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς”, ζήτησε να δοθεί έμφαση στα θέματα ασφαλείας (τόσο εντός όσο και εκτός έδρας), έριξε όμως στο τραπέζι και μία από τις ατάκες που είπε στον Μαρινάκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.